Vi kan hjelpe russen å samle inn penger til Kreftforeningen

Denne måneden gjør den flotte Dalanerussen en ekstra innsats for andre ved å samle inn penger til den viktige kampen mot kreften. I år kan de dessverre ikke gå fra hus til hus med bøsser på grunn av korona-situasjonen. Det er flott at russen ved Dalane videregående skole gjør denne flotte innsatsen hvert år.

De fleste av oss kjenner noen som kjemper eller har kjempet mot kreften, og mange står selv i denne vonde og tøffe kampen. Heldigvis går forskningen fremover, og flere og flere vinner kampen mot kreften.

Kreftforeningen er en viktig aktør i denne kampen, og i hele mars gjør de en ekstra innsats med aksjonen «Krafttak mot kreft». Parallelt med dette har Dalanerussen 2021 opprettet en komite for å bidra i denne årlige aksjonen.

I år går innsamlingen til forskning på kreftformer som få overlever. I dag overlever tre av fire nordmenn kreft, men det skjuler seg likevel store forskjeller. Svært få overlever kreftformer som lungekreft, bukspyttkjertelkreft, hjernekreft og spiserørskreft.

Som sagt blir det dessverre ingen dør-til-dør runde med tanke på smittevern, men russen vil likevel gjøre en innsats gjennom Vipps og digital innsamling. De setter stor pris på om du har lyst til å støtte en viktig sak og husk, hver eneste krone teller.

VIPPS til 491004 for å gi din støtte eller trykk HER for å bidra på Dalanerussen sin digitale innsamlingsside.

Bedrifter i Dalane oppfordres til å gi så det monner.

LA OSS ALLE ÅPNE LOMMEBØKENE OG GI DET VI SYNES VI HAR RÅD TIL. DE FLESTE KAN GI LITT, TIL SAMMEN BLIR DET MYE 🙂

Arild S. Meland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s