Er med oss fra vuggen til graven

Omtrent 1.400 ansatte arbeider i dag i Eigersund kommune. Dette betyr at kommunen er den største arbeidsplassen i Eigersund.

Vi har har svært mye å takke de ansatte i kommunen for. De er selve limet i samfunnet vårt som står på for oss hver eneste dag for at vi får de tjenestene vi har behov for. Og når vi tenker etter, er det utrolig mange oppgaver kommunen har.

Man kan trygt si at kommunen er med oss hver eneste dag, fra før vi blir født med kontroll av den gravide på Helsestasjonene til etter vi har forlatt denne jorden gjennom begravelser og stell av kirkegårdene.

Tjenestene vi mottar fra Eigersund kommune, er selvsagt avhengig av finansiering. Det koster å drive en kommune, og sammen er vi alle med på spleiselaget dette i bunn og grunn er, både privatpersoner og ikke minst næringslivet. Gjennom tilskudd, skatter og avgifter, skal kommunen drive de mange ulike oppgavene for innbyggerne sine. Jeg har alltid sagt at jeg betaler skatten min med glede. Når jeg tenker på alt det vi og familiene våre «får igjen» for det vi betaler inn til kommunen, er jeg evig takknemlig for dette.

Som i alle andre kommuner, er det ulike saker og ting som kunne vært bedre også i Eigersund kommune. Ofte handler dette om kommuneøkonomien og hvordan denne påvirker hva og hvordan kommunene kan drive tjenestetilbudet sitt på. Men jeg mener at de ansatte i Eigersund kommune uansett gjør sitt aller beste for å gi oss så gode tjenester som mulig innenfor de midlene de til enhver tid har til disposisjon.

Jeg vil med dette rette en veldig stor takk til alle de ansatte for hva de har gjort og gjør for meg, familien min og alle som lever og bor i Eigersund kommune. Dere gjøre en helt fantastisk jobb ❤

Arild S. Meland

Og her er en liste over mange av tjenestene som vi kan få i løpet av livet:

Eigersund folkebibliotekKulturformidlingPingvinen fritidsklubbUtleie bygg og utstyrLangtidsleie idrettshaller og gymsalerEgersund kulturhus og kinoDalane barnevernBarnehageEigersund kulturskoleEigersund voksenopplæringssenterPingvinen fritidsklubbPP-TjenestenSkoleSFOBo- og servicesentreEigersund helsestasjonEldreombudetFrisklivssentralenFrivilligsentralenFysio- og ergoterapiHjemmesykepleieHverdagsrehabiliteringKoordinerende enhetKorttidsavdelingen 2 vestKreftkoordinator og kreftsykepleierLegevaktMestringsenhetenMiljøtjenesteNAV EgersundBygg og eiendomBrann og redningEgersundshallenNatur og friluftslivProsjektVann og avløpVei og utemiljøByantikvarByggesakFolkehelseKart og oppmålingLandbrukMulighetskommunenPlankontorSykkelbyen EgersundDalane friluftsrådDalane MiljøverkEigersund næring og havn – fastlegerKirkenDokumentsenterFinans og analyseHR / HMSIKTKommunikasjonLønnPolitisk sekretariatVeiledningstorget

Bildene er for øvrig hentet på Eigersund kommunes hjemmeside og deretter satt sammen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s