Vi kan hjelpe russen å samle inn penger til Kreftforeningen

I morgen skal den flotte russen i Egersund og Dalane gjøre en innsats for andre ved å gå fra hus til hus med bøsser for å samle inn penger til den viktige kampen mot kreften. Samtidig viser de at russetiden også handler om mer alvorlige ting enn bare fest og moro. Det er flott at russen ved Dalane videregående skole gjør denne flotte innsatsen hvert år.

De fleste av oss kjenner noen som kjemper eller har kjempet mot kreften, og mange står selv i denne vonde og tøffe kampen. Heldigvis går forskningen fremover, og flere og flere vinner kampen mot kreften.

Kreftforeningen er en viktig aktør i denne kampen, og i hele mars gjør de en ekstra innsats med aksjonen «Krafttak mot kreft».

I dag overlever syv av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. I år går pengene til forskning for å bidra til at flere overlever krefttyper som få overlever, slik som lungekreft og bukspyttkjertelkreft. I tillegg skal pengene gå til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende

Russen i Dalane håper på stor giverglede når de banker på dørene rundt om i distriktet vårt. I tillegg er det mulig å bidra via «Vipps» til deres eget vipps-nummer som er: 491004.

Bedrifter i Dalane oppfordres til å gi så det monner.

TA GODT I MOT RUSSEN I MORGEN. LA OSS ALLE ÅPNE LOMMEBØKENE OG GI DET VI SYNES VI HAR RÅD TIL. ALLE KAN GI LITT, TIL SAMMEN BLIR DET MYE 🙂

Arild S. Meland

(Redigert 4.mars 2020)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s