Håp i en gryte

Frelsesarmeen i Egersund gjør en fantastisk innsats for de som sliter i Egersund og rundt om i Dalane. Gjennom sitt arbeid, hjelper de bl.a mennesker som sliter med sitt og som trenger hjelp til ulike ting i ulik grad. Det er viktig at vi bryr oss om andre som ikke har det så bra som mange av oss andre, også (og kanskje spesielt) nå i julen.

En måte vi kan hjelpe på, er å gi vårt bidrag i julegrytene til Frelsesarmeens nå i desember. Nå er disse altså satt ut i Egersund. For mange byr den på julestemning − for andre mat, varme klær − og verdighet.

Mange forbinder Frelsesarmeen med adventstiden. Det er en tid på året der de er synlige i gatebildet. Mange steder, slik som i Egersund, er Frelsesarmeen med å tenne julegranen eller sender uniformskledde musikanter ut for å spille og synge julen inn. 

I rundt 100 byer og tettsteder setter Frelsesarmeen ut julegrytene. Denne hundreårige tradisjonen gir dem mulighet til å hjelpe mange vanskeligstilte, både i julestrien og resten av året.  Julegrytene i Egersund vil være å finne på Eikunda Amfisenteret og ved undergangen til Torvet helt frem til jul.

Selv om Norge er et av verdens rikeste land, finnes det mye fattigdom her i landet. Med praktiske hjelpemidler som matposer, klær og ved, men også med omsorg, respekt og kjærlighet, kjemper Frelsesarmeen mot fattigdommen. Fattigdom handler ikke bare om dårlig økonomi, men også om ensomhet og sosial utstøting.

Alle kan vi være med å bidra i det flotte arbeidet Frelsesarmeen gjør ved å gi etter evne, og dermed vil flere få det bedre når julen snart ringes inn. Trykk HER hvis du ønsker å bidra.

Arild S. Meland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s