Mindre folk i sentrum – hva gjør vi nå?

2018-04-16 08.26.24Det er ingen poeng i å hovere og si «Hva var det vi sa?», denne saken er for viktig til det. Men nå begynner virkelig konsekvensene av parkeringsordningen i sentrum å utkrystallisere seg. Ikke kun pga det som Torger Torgersen nevner i dagens Dalane Tidende, men også tilbakemeldinger fra sentrumsforeningen om mindre folk i sentrum etter at avgiftparkering ble innført i byen.
Mange synes det er flott at det har blitt lettere å finne ledig parkeringsplasser. Men dette er jo ikke positivt for handelen i sentrum. Det at det er lettere å finne ledige parkeringsplasser i sentrum, betyr bare at det er mindre biler og dermed mindre folk i handlegatene.
«Det går seg nok til» er et uttrykk som ble mye brukt da kritiske røster uttalte seg parkeringsordningen i sentrum både før og etter denne ble innført. Når det nå viser seg at det faktisk ikke «går seg til», må et tenkes nytt.
Bort med parkeringsautomater og avgiftsparkering er den beste løsningen. Vi ønsker vel alle et levende sentrum?? 👍
Arild S. Meland

Én kommentar Legg til din

  1. Jeg støtter en tidsbegrensing på korttidsplassene, uten noe avgift. Dette kan enkelt kontrolleres med skannere i innkjørslene. Da tror jeg forholdene blir riktige. En form for regulering må vi vel ha. At kommunen da kan sjekke at tidsbegrensingen overholdes måtte være en grei sak.

    Så må alle andre avgifter på parkering fjernes alle steder. Da blir nok Egersund kjekk igjen.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s