Egersundere tar danskebåten

1935882-7-1425883300828Så var den altså kommet i butikkene i Danmark. Fjernkontrollen som kan revolusjonere hverdagen for oss menn.

I Danmark er det nå, rett før julen ringes inn, stor oppstandelse hos mennene i vårt deilige naboland over Skagerak. En nyvinning har tatt landet med storm, og det meldes om at mange butikker allerede er utsolgt for denne innretningen.

Tankene rundt fjernkontrollen er ikke ny. Bilder av den har allerede versert i sosiale medier i en årrekke. Forskjellen nå er at fjernkontrollen er satt i produksjon. «Dingsen» som tidligere har vært en utopi, ser nå altså ut til å bli en realitet.

Vi har dog noen betenkeligheter med fjernkontrollen som visstnok skal kunne styre kvinnen i huset (noe vi menn har trodd vi har kunnet, men aldri har klart). Derfor har vi alliert oss med vår danske filial, «Hanstholmsbloggen», som vil rapportere direkte til oss hvordan fjernkontrollen faller i smak hos kvinnene. Hvordan den faller i smak hos mennene, er det vel ikke noen tvil om.

Det sies om ekteskapet at dette er et forhold der den ene parten er sjefen og den andre er mannen. Så spørs det om en innretning som dette kan endre dette slik at også den andre parten for mer han skulle sagt i hjemmet.

Så nå er det bare å vente i spenning, og foreløpig avventer vi med å ta danskebåten ned for å sikre oss en av fjernkontrollen til vi hører smånytt fra Danmark. Dersom godt nytt fra Danmark rapporteres, kan det være at det blir en tur sørover før bjellene ringer julen inn 😉

ASM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s