En grå dag i fjellet

Bjørnestad
Bjørnestad

Etter en nydelig dag ved alle skisentrene rundt om i distriktet i går, våkner vi opp til en grå dag i fjellet i dag. Selv om det er greit med snø opp i landet, er det nok mange som velger å holde seg hjemme denne skjærtorsdagen. Men kanskje endel er litt lure, trosser litt gråvær og ser sitt snitt til å reise opp siden det nok ikke blir så lange køer i dag som det kan bli i nydelig påskevær. Så får en i alle fall rent mye.

Tjørhomfjellet
Tjøromfjellet
Ådneram
Ådneram
Stavtjørn
Stavtjørn

Egersundbloggen har nå i morgentimene vært innom og sjekket web-kameraene til de ulike skisentrene som er mest brukt av eigersundere nå i påsken siden disse stedene har en overkommelig avstand til Egersund.

Heldigvis kan det se ut som været vil bedre seg utover morgendagen, og yr.no melder om sol fra rundt kl.12 langfredag. Så da er det bare å smøre seg med litt tålmodighet og håpe at metrologoene treffer med varslene sine 🙂

ålsheia
Ålsheia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s