Sommertiden kommer i helgen

sommervekt2

Ja, natt til søndag er det igjen tid for å stille klokken en time frem. Kveldene blir enda lysere, og sommeren kommer nærmere for hver dag som går.

Etter mange dager med sterkt reduserte priser på smågodt og mye annet godt nå før påsken, er det nok mange av oss som tenker at etter påskehøytiden er over må restene av innkjøpene av sukkerrik kost ut av kjøleskap for å gjøre oss klar for den lettkledde delen av året.

Det er viktig å kose seg, synes vi er et godt uttrykk som passer spesielt godt når det er fri og vi har god tid til å gjøre akkurat det. Det å kose seg er for mange synonymt med å ha noe godt stående fremme på bordet nå bl.a i påsken. Men for mye kos med godterier, god mat og god drikke gjør at vi kanskje ikke er like glade for konsekvensene når vi skal ta på oss den buksen som i utgangspunktet strammet litt rundt livet allerede før prisene på smågodtet ble satt så kraftig satt ned.

Da er det godt å vite at det finnes flere alternativer for å få tilbake trivselsvekten vi hadde før Rema, Kiwi og de andre dumpet prisene på de gode, men usunne varene i butikkene deres.

Den mest komfortable og lettvinte metoden er å gjøre som bildet øverst viser; skru badevekten tilbake 5 kilo for så å være fornøyd med det. Nå vil vel de fleste mene det er å stikke hodet langt ned i sanden og nekte å se sannheten i øynene.

Nå er vi i Egersund og omegn så heldige å bo i, etter vår mening, landets flotteste område for både turer og trening. I tillegg har vi flere gode treningssentre i byen som gjerne tar imot de som vil komme seg i bedre form og matche en trivselsvekt som kanskje har gått litt over styr i det siste.

Nå håper og tror vi likevel at de fleste er fornøyde med slik de i utgangspunktet er og ser ut. Og det er i grunnen det viktigste. Skulle vi så ha noen kilo ekstra eller sliter med at enkelte klesplagg har krympet litt i et «fuktig klesskap» i løpet av vinteren, må vi huske at livet stort sett er godt å leve og at vi bor i et av verdens beste land å leve i.

Så da får vi bare kose oss videre nå i påsken og være fornøyde med akkurat slik vi er 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s