Ingen postlevering i Egersund

postlevering

Posten har bestemt at det ikke lenger skal leveres post på lørdager. I dag er siste lørdagen man trenger å sjekke postkassen i håp om et spennende brev eller en pakke en har ventet på. Grunnen Posten oppgir for å kutte postleveringen på lørdagene, er at antall brev som blir sendt har blitt halvert de siste 15 årene.

Som alltid er det snakk om å spare penger. 400 millioner kroner kommer Posten til å spare på å gi de fleste postbud og landpostbud fri på lørdager. Flere hundre arbeidsplasser skal bort, flesteparten er ekstravakter som har hatt lørdagen som arbeidsdag. Dette har i stor grad vært studenter og andre som har hatt småjobber i Posten.

De som holder lørdagsaviser levert av Posten, trenger foreløpig ikke å bekymre seg. Disse skal leveres som vanlig på lørdager inntil videre.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s