Arbeid i sentrum

Da var det omfattende arbeidet med vann og avløp satt i gang av kommunen. I løpet av året skal det jobbes både på Torget, i Kirkegaten, Strandgaten og Johan Feyers gate. Kommune sier at det meste av arbeidet er gjort innen vi skriver 2017 dersom alt går etter planen

Arbeidet som skal gjøres er å sette ned ny pumpestasjon som erstatning for en gammel ved kirken. I tillegg skal gammelt ledningsnett skiftes ut. Når seksjon vann og avløp er ferdig, vil seksjon vei bruke en tid på å opparbeide fortau og veilinjer etter godkjent gatebruksplan.

Fremdrift-Torget

En forventer noen utfordringer i forhold til trafikkavviklingen i området. Gode løsninger og tiltak for å gjøre avviklingen så smidig som mulig, er dog iverksatt. Det bes allikevel om forståelse og tålmodighet hos byens befolkning mens arbeidet foregår.

 

 

Fremdriftsplan (med forbehold om endringer):

Sted og arbeid Oppstart Tid
1. Torget. Spunting, pumpestasjon. Februar 1 – 2 måneder
2. Kirkegaten. sanering ledningsnett. April 3 måneder
3. Til sjøen. Pumpeledning August 1 – 2 måneder
4. Strandgaten. Strøm og pumpeledning Oktober 1 måned
5. Johan Feyers gate. Sanering ledninger November 1 måned
6. Torget. Ferdigstillelse Desember 1 måned

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s