Nei til folkeavstemning

sokndal

Dette ble det overraskende resultatet i kommunestyremøtet i Sokndal i går kveld. Det kunne på forhånd se ut som om flertallet av politikerne ville gå for en folkeavstemning i spørsmålet om kommunesammenslåing med nabokommunene.

Det viste seg altså at flertallet likevel fulgte rådmannens råd om å gå for en spørreundersøkelse der Sokndals innbyggere får si sin mening om sammenslåing. Svarene i denne spørreundersøkelsen skal brukes i det videre arbeidet når Sokndal skal avgjøre om de i fremtiden skal tilhøre den nye Dalane kommune.

Følg Egersund Avis på facebook

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s