Biltema i Årstaddalen?

Biltema har annonsert at de har vokst fra lokalene på Eie der de har holdt til de siste 6 årene, og de vurdere nå hvor de nye lokalene skal bygges. Spekulasjonene går nå på hvor den nye butikken skal ligge. Egersund Avis mener å kjenne til at tomten ute ved Bøsenteret i Årstaddalen er en av to aktuelle tomter ledelsen nå vurdere.nye biltema2  Det har de siste årene vokst frem en del nye forretningsvirksomheter ute i Årstaddalen med bl.a. Håndverkshuset. Tomten ved Bøsenteret har både den lokaliseringen en butikk på størrelse med Biltema har behov for i forhold til varelevering, og den vil dessuten ha gode parkeringsmuligheter for kundene. Hvilken annen tomt Biltema vurderer som aktuell, kjenner EA ikke til.

 

Følg Egersund Avis på facebook

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s