Kirken med nytt tak over hodet

I månedsskiftet januar/ februar skulle egentlig det nye taket på Egersund kirke være ferdig lagt. Det ser nå ut til at det virkelig begynner å nærme seg slutten på arbeidet. Kirken fremstår på en flott måte med det nye taket. På nederste del av taket måtte det skiftes ganske mye. Men nå vil det nye taket i alle fall skal tåle de neste 50 årene, kan vi lese på Egersund kirkes nettside.

Men det er ikke bare på utsiden at Egersund kirke får en oppshining. Nytt HC-toalett skal etter planen være klart i løpet av våren. Det planlegges et lite utbygg mot sjøen/ Redningsselskapet. Men det er avhengig av hva Riksantikvaren sier om grunnarbeidet, om funn her vil forsinke arbeidet. Rester av en gammel grav ble funnet da det ble begynte å grave.

Følg Egersund Avis på facebook

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s