Fare for nissefri juleaften i Egersund

1858442
Foto: Julebyen.no

Det nærmer seg juleaftenen. På juleaftenen er det spesielt én person som er ekstra populær; Julenissen. Denne deilige karen med sekk og lue på besøker alle som har vært snille, og han har som oftest med seg julepakker som de små og store har ønsket seg.

Som vi alle vet, har Julenissen sin helt spesielle måte å reise på rundt om fra hjem til hjem. Han saler opp sine reinsdyr med Rudolf i front og flyr med usannsynlig høy fart til de håpefulle rundt om i verden. Alle hjerter gleder seg.

Men nå kan det muligens bli en trist juleaften i Egersund. Yr.no kan dessverre melde om regn og mye vind den 24.desember. Med en vindstyrke på over 10 m/s kan ikke Julenissen verken lande eller lette med sin ekvipasje av reinsdyr. Nå meldes det altså en vindstyrke på akkurat 10 m/s på aftenen i Egersund, og folk flest i okka by er svært urolige for hvordan dette skal gå.

Nå er det heldigvis ikke alltid værmeldingene slår til, og dette halmstrået er det mange som klamrer seg til i Egersund. Ryktene vil ha det til at feil værmelding til og med har blitt et eget ønske til julenissen i år av både barn og voksne. Men dette er bare noe vi har hørt.

Heldigvis har Julenissen begynt å se seg om etter vikarer i Egersund og omegn. Mange fedre og mødre har blitt kontaktet og spurt om de kan stille på kort varsel dersom værmeldingen slår til. Så dersom en avslører at Julenissen faktisk ikke er den ekte Julenissen, skal en vite at det er selveste Julenissen som har ordnet det slik.

Det ønskes en riktig god juleaften til dere alle. Måtte Julenissen være med dere 🙂

Arild Sigve Meland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s