Tilløp til slåsskamp på Rema 1000

rema1000
Åsted for tumulter i kveld

Det har de siste par dagene vært til tilløp til slåsskamper ved flere av våre kolonialbutikker, senest i ettermiddag på Rema 1000 i Årstaddalen der flere kunder nesten havnet i basketak pga den siste esken med «Spesial» sjokolade. Årsaken til at disse tumultene er blitt dagligdagse tilstander rundt om i Egersund, er at butikkkjedene har dumpet prisene på smågodt.

Kroner 2.90 pr. hg er vel det laveste tallet vi har sett på smågodtfronten, og det har heller ikke gått oss egersundere hus forbi. I hopetall har kundene strømmet til butikkene, og smågodthyllene har blitt tomme nesten før de har blitt fylt opp. Det har til og med blitt observert kunder som har kjøpt flere hele esker med smågodt på en gang.

Det rapporteres om at sjokoladesmågodtet forsvant først. Det kan virke som vi egersundere foretrekker sjokolade foran annet smågodt. Men når sjokoladen var borte, forsvant det meste av det resterende smågodtet også. Sent i ettermiddag ble det meldt om tomme smågodthyller over hele byen. Det blir sagt at noen snakker om å kjøre til Sokndal og Moi for å sjekke om tilgangen på smågodt er bedre der. Men dette er bare ubekreftede rykter.

Spiser du 1 kg smågodt, inneholder det like mange kalorier som en hel uke med middager. Så de som ønsker å gjøre det enkelt og lar være å legge planer om å lage middager neste uke, kan bare bruke 29 kr på en kilo smågodt. Bonusen er at en i tillegg slipper så mye oppvask etter middagsmåltidene.

Det er viktig å kose seg – med måte 🙂

Arild S.Meland

Én kommentar Legg til din

  1. Aliena sier:

    Heter ikke hauga hette HAUA 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s