På tide med nytt samarbeid mellom dalane kommunene

Denne filmen, laget av Valentin Svelland for Næringsjefen i 2005 fra Egersund Havn, viser litt av det gode arbeidet som ble lagt ned i for å skape et bærekraftig og spennende næringsliv i Egersund og Dalane.

I 2005 hadde Dalane en felles næringsavdeling. Dette ble senere lagt ned. For å skape ny giv innen næringslivet og etablering av nye bedrifter i Egersund og resten av Dalane, må det igjen legges til rette for mer samarbeid mellom kommunene i regionen.

Om dette samarbeidet bør være gjennom interkommunalt arbeid eller gjennom kommunesammenslåing, skal være usagt. Men at alle dalanekommunene vil utvikle seg mer positivt gjennom et godt samarbeid, har vi stor tro på.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s