Klart JA til Lund og Sokndal

Avstemming resultat

Det har ligget en spørreundersøkelse om kommunesammenslåing ute på nettsiden til Egersundposten de siste dagene. Her har vi spurt om folk hadde svart JA eller NEI dersom de fikk sjansen til å delta i en folkeavstemning.

1340 personer har svart på undersøkelsen. Av disse ønsker over halvparten en sammenslåing med Lund og Sokndal, hver tredje ønsker det ikke, mens litt mer enn en av 10 er usikre.

Denne undersøkelsen kan langt fra betraktes som noen pålitelig eller såkalt seriøs spørreundersøkelse, til det er det altfor mange mulige feilkilder.

Men likevel kan vi ane en tendens blandt egersundere om at de er forholdsvis positive til våre nabokommuner i sør, og at de kanskje også ønsker et tettere samarbeid i en felles storkommune.

Egersundposten har laget en facebookside med navnet «Egersund og Dalane kommune». Dette er hva vi mener en eventuell ny storkommune bør hete. Her vil vi legge ut litt informasjon og annet om de 3 ulike kommunene slik at alle kan bli bedre kjente med hverandre. Vi håper også dere som er innom kan legge ut stoff fra egen kommune som dere ønsker å dele med andre.

Du kan besøke og eventuelt like siden ved å trykke HER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s